Ijat's FotoPage

By: Ijat Abd Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Jan-2007 05:59 Email | Share | | Bookmark
Jom pegi rural exploring..

tangga depan
tingkap
dari bawah rumah
View all 19 photos...






















Wednesday, 27-Dec-2006 13:19 Email | Share | | Bookmark
Jom men gitar

o gitarku
moto tua
G U I T A R




Thursday, 26-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Streetlights in Selayang..

 
ini cam dollar sign
yg ini rupa race track
View all 11 photos...


Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jom pegi tengok Kellie's Castle

dari bawah bukit
tower sebelah kanan
koridor tingkat bawah
View all 21 photos...




Masa balik dari Taiping semalam... tetiba decide nak singgah kat Kellie's Castle pulak
time tu dah pukul 4 lebih.. cuaca pun redup
Kellie's Castle ni.. ada cerita sedih sebenarnya. Dah la tak sempat siap sebab ownernya meninggal, time WWII kene bom dak Jepun lak. It's a sad place... even eerie, esp that cramped staircase that goes down to the wine cellar, where people were allegedly tortured during the Japanese occupation (unfortunately pintu ke cellar tu berkunci kalau tidak memang gerenti masuk menjengok punya heheh )..


Friday, 16-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jom jenjalan ke Taiping..

Look at this photograph
Everytime I do it makes me laugh
How did our eyes get so red
View all 7 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net